Over BestelbijdeBron.nl

Bestelbijdebron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit leverancier naar de klant (van bron naar bord).

Filosofie

Het verkoopconcept van de Bestelbijdebron.nl is vanaf de basis opgezet vanuit de filosofie dat de techniek het mogelijk maakt om de link tussen leverancier en klant zo kort mogelijk te houden.

Dit zorgt ervoor dat een online platform in de foodservice markt neergezet wordt dat het:

  • Voor de leverancier makkelijk maakt om zijn assortiment aan te bieden op een manier die de leverancier voor ogen heeft. 
  • Voor de klant mogelijk maakt om zo gemakkelijk en handig mogelijk producten in huis te halen van diversen leveranciers in één levering en één factuur.

Voordelen...

  • Slim en handig inkopen van kwaliteitsproducten bij diverse aanbieders tegen een gunstige prijs
  • Bestel gemak bij de bron , in één keer complete bestelling plaatsen bij meerdere  leveranciers
  • Simpel achteraf betalen via AfterPay
  • Slimme levering , je ontvangt je bestelling in één keer
  • Ontvang één factuur van meerdere leveranciers artikelen               
  • Onderscheidende unieke producten met meer smaak
  • Regionale familiebedrijven met ervaring (2e of 3e generatie  productspecialisten)
  • “Meet en greet” kook-presentatie-sessies met seizoen-agenda

Wat maakt ons assortiment uniek...

  • Kopen bij de bron, vanuit eerste hand
  • Breed en diep aanbod rechtstreeks van professionele specialisten
  • Ambachtelijke streek- en seizoenproducten aangevuld met internationaal aanbod
  • Specialisten met kennis en ervaring , direct bij de bron
  • Food en nonfood gemakkelijk gecombineerd te bestellen bij de bron
  • Bezorging door logistieke professionals
  • Samenwerken met ondernemers, slim & handig, direct, eerlijk, simpel, eenvoudig en transparant
  • Food en nonfood inspiratie van bron naar bord  

De persoon achter BestelbijdeBron.nl

Maarten de Kok is naast ondernemer ook een keten regisseur en business coach voor professionals in de food en non-food industrie.